Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ιταλικό σενάριο για Ζίβκοβιτς και Γιουβέντους

ΠΑΟΚ: Ιταλικό σενάριο για Ζίβκοβιτς και Γιουβέντους

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Μουντιάλ 2022 με τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας, με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να τραβάει τα βλέμματα αρκετών ομάδων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας juvedipendenza.net, η Γιουβέντους “φλερτάρει” με τον 26χρονο δεξιό πλάγιο επιθετικό του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Η «Γηραιά Κυρία» φαίνεται να βρίσκεται σε αναζήτηση ενός δεξιού μπακ-χαφ, με τον Ματία Ντε Σίλιο να μην έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του από το 2017, όταν και αποκτήθηκε από τη Μίλαν.

Η Γιουβέντους έχει ήδη δύο διεθνείς Σέρβους στο ρόστερ της, τους Φίλιπ Κόστιτς και Ντούσαν Βλάχοβιτς και, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν αποκλείεται να… τριτώσει το καλό.

Το συμβόλαιο του Ντε Σίλιο με το σύλλογο του Τορίνο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και όλα δείχνουν πως ο 30χρονος μπακ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους «μπιανκονέρι».

Ο Ζίβκοβιτς είναι μία προσιτή λύση για τη Γιουβέντους, καθώς εκτιμάται πως θα στοιχίσει περί τα 5.000.000 ευρώ, ενώ η αξία του είναι αποδεδειγμένη, έχοντας δώσει δείγματα γραφής και με τη φανέλα της Μπενφίκα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις