Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Καραμπάγκ, Ίβιτς: “Θα είναι σαν ντέρμπι”

ΦΩΤΟ actionimages.gr
ΦΩΤΟ actionimages.gr

Ο προπονητής του “δικέφαλου του Βορρά” τόνισε πως η Καραμπάγκ θα είναι δύσκολος αντίπαλος μέσα στην Τούμπα, αλλά επισήμανε πως οι παίκτες του είναι έτοιμοι για να πάρουν τη νίκη στην αναμέτρηση για τους ομίλους του Europa League.

Παράλληλα, ο Βλάνταν Ίβιτς αναφέρθηκε και στα πλάνα του τονίζοντας ότι προβληματίζεται για δύο με τρεις θέσεις και ότι υπολογίζει το Γιώργο Τζαβέλλα.

Αναλυτικά μίλησε για: 

-τις διαφορές που περιμένει σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι: «Αυτό που περιμένω είναι να έρθει το πρώτο καλό αποτέλεσμα. Δουλεύουμε αυτές τις ημέρες για το αυτό το παιχνίδι, γνωρίζουμε καλύτερα τον αντίπαλο, πιστεύω στο πρώτο παιχνίδι να ήταν και ένα από τα χειρότερα μας φετινά. Αυτά συμβαίνουν. Όλες οι ομάδες δεν έχουν πάντα σταθερή πορεία συνεχόμενη, αυτό που περιμένω είναι να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και βέβαια να είμαστε πιο πειθαρχημένοι όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι».

-τα πλάνα του για το αυριανό παιχνίδι αλλά και για τους Πέλκα- Τζαβέλλα: «Ο Κάμπος έπαθε τράβηγμα στην διάρκεια της προπόνησης, ακόμα δεν μπορούμε να έχουμε ολόκληρη απάντηση από το ιατρικό τιμ για το πόσο θα είναι έξω. Το ιατρικό τιμ που έχουμε είναι από τα καλύτερα και θα επιστρέψει γρήγορα. Ο Πέλκας επιστρέφει, ξεκίνησε να κάνει προπονήσεις και ο ίδιος αισθάνεται καλύτερα. Μπορεί να είναι καλά για το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ο Τζαβέλλας είναι ένας παίκτης που υπολογίζω για το αυριανό παιχνίδι». 

– την εικόνα του ΠΑΟΚ στον ματς πρώτο ματς: «Δεν θα έλεγα ότι η ομάδα δεν είχε θέληση, είχε. Στο πρώτο ημίχρονο τότε εκτός από μια φάση που ήταν ένα γυριστό σουτ δεν μας απείλησαν ιδιαίτερα, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Μπορεί να περιμένω κάτι διαφορετικό από αυτούς αύριο, όπως είπε και ο Μάτος εξαρτάται από εμάς. Στο πρώτο παιχνίδι αρκετά δεν δούλεψαν και το γνωρίζουμε αυτό, κάναμε την ανάλυση και το έχουν καταλάβει και οι παίκτες τα λάθη. Είναι μπροστά μας άλλα τρία παιχνίδια με το αυριανό και ότι και να γίνει αύριο υπάρχουν και άλλα δυο παιχνίδια. Και με τέσσερις βαθμούς μπορείς να προκριθείς και με έξι μπορεί να μην προκριθείς. Σε αυτή τη διοργάνωση θέλει ειδική διαχείριση, εμείς θα προσπαθήσουμε για τη νίκη». 

– το πάθος των παικτών του: «Οι παίκτες όσο και στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, θέλουνε να συνεχίσουν. Δεν φοβάμαι αν θα έχουν πάθος, θα έχουν. Πέρασαν δυο δύσκολα παιχνίδια που ήμασταν καλύτεροι, δείξαμε ότι μπορούμε να παίζουμε και να συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Το αυριανό θα είναι σαν ντέρμπι. Μπορεί το όνομα της να μην μας λέει πολλά γιατί δεν ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο τους, αλλά και το ίδιο αισθάνονται και για εμάς. Από εκεί και πέρα θέλει καλή διαχείριση, καλή προετοιμασία γιατί δεν θα είναι εύκολο. Το γνωρίζουμε, είδαμε και εκεί οι παίκτες της Καραμπάγκ έχουν ποιότητα. Ελπίζω και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι». 

– τον τραυματισμό του Κάμπος: «Και να μην τραυματιζόταν μπορεί να μην έπαιζε. Υπάρχουν δυο-τρεις θέσεις που ψάχνω, είναι κρίμα όμως που τραυματίστηκε πριν από αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Είναι παίκτης που δημιουργεί προβλήματα στις αντίπαλες ομάδες και μπορεί αυτό να μας λείψει αύριο. Ωστόσο έχουμε και άλλους παίκτες στην ομάδα που μπορεί να κάνουν την διαφορά».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε