Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Κηφισιά: Με Νάρεϊ η αποστολή του Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ – Κηφισιά: Με Νάρεϊ η αποστολή του Λουτσέσκου
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι του στη φετινή Super League 1, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να παίρνει την αποστολή για τον αγώνα με την Κηφισά και τον Κάλεντ Νάρεϊ.

Με τις διαπραγματεύσεις για τη μετεγγραφή του να μην έχουν προχωρήσει ακόμα, ο Νάρεϊ υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή του ΠΑΟΚ και θα δώσει το “παρών” στην Τούμπα για το παιχνίδι με την Κηφισιά. Εκτός έμειναν αντίθετα, οι Σαματά και Σοάρες, που δεν είναι ακόμη έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο καλοκαιρινός μαραθώνιος συνεχίζεται. Ο ΠΑΟΚ δύο μέρες μετά τη νίκη στη Σκωτία επί της Χαρτς, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στην Κηφισιά στο γήπεδο της Τούμπας για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2023-24.

H προπόνηση της ομάδας διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας, υπό καταρρακτώδη βροχή και περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Άλι Σαμάτα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι ανεβάζει στροφές, ενώ μόνος δούλεψε κι ο Φιλίπε Σοάρες .Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Γιαξής, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Τζίμας.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις