Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ξανά εκτός προπόνησης ο Ουάρντα – Εξηγήσεις και «μήνυμα» από Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Ξανά εκτός προπόνησης ο Ουάρντα – Εξηγήσεις και «μήνυμα» από Λουτσέσκου
Intime.gr

Ο Αμρ Ουάρντα δεν προπονήθηκε ούτε το απόγευμα της Τρίτης (13.07.2021), μετά το περιστατικό πειθαρχίας που είχε. Το τετ-α-τετ που είχε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και το… μήνυμα που πέρασε ο Ρουμάνος προπονητής, μέσα από τη σύντομη ομιλία του προς τους παίκτες.

Με… ανεβασμένους τόνους η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, αφού ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδιωξε τον Αμρ Ουάρντα από το πρωινό πρόγραμμα της Τρίτης (13.07.2021) κρίνοντας ότι σε ένα σημείο αυτής ο παίκτης ήταν απείθαρχος.

Οι δυο άνδρες είχαν τετ-α-τετ στη συνέχεια, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και αποφασίστηκε ο Ουάρντα να μείνει εκτός προκειμένου να ηρεμήσει. Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής δεν συμμετείχε ούτε στο απογευματινό πρόγραμμα των Θεσσαλονικέων.

Ο Λουτσεσκου πάντως πέτυχε αυτό που ήθελε (σ.σ. δεν θα ανεχθεί κρούσματα απειθαρχίας ή έλλειψης σοβαρότητας) την ώρα που το μέλλον του Αυγύπτιου στον ΠΑΟΚ κρίνεται… αμφίβολο.

Η απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε με μια ομιλία από τον Ρουμάνο τεχνικό. Μεταξύ άλλων, με αφορμή -προφανώς- το περιστατικό με τον Αμρ Ουάρντα, ο Λουτσέσκου θέλησε να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους, σημειώνοντας:“Κανένας παίκτης δεν είναι πάνω από το γκρουπ και δεν μπορεί το γκρουπ να κάνει ό,τι θέλει ο ένας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις