Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ξέσπασμα του Στοχ – “Μου συμπεριφέρονται σαν να είμαι ερασιτέχνης” (pic)

ΠΑΟΚ: Ξέσπασμα του Στοχ  – “Μου συμπεριφέρονται σαν να είμαι ερασιτέχνης” (pic)
ΦΩΤΟ intime

Ο Μίροσλαβ Στοχ μία ημέρα μετά την επανεμφάνισή του, μετά από πολύ καιρό, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ προχώρησε σε μία αιχμηρή ανάρτηση στα social media, “φωτογραφίζοντας” το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

“Πιστεύετε ότι το αξίζω αυτό; Να μου φέρονται σαν αρχάριο ή ερασιτέχνη ή σαν παιδί που δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο;” έγραψε σε ανάρτησή του στα social media ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Στοχ, θέτοντας ζήτημα αδικίας προς το πρόσωπό του.

Ο Σλοβάκος άσος πέρασε ως αλλαγή στο χθεσινό ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ και αγωνίστηκε για περίπου 25 λεπτά, ενώ η τελευταία του εμφάνιση είχε πραγματοποιηθεί πριν από πολλούς μήνες, αφού ο Αμπέλ Φερέιρα δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται ιδιαίτερα.

Συνεπώς σήμερα (21/6) ήρθε η δημόσια αντίδραση του Στοχ και μένει να δούμε αν ο ΠΑΟΚ θα πάρει θέση επίσημα για το γεγονός.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Do you think I deserve this?to be treated as begginer or some kind of amateur or kid,who can’t play a football?🤔🤔

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miroslav Miňo Stoch (@minostoch99) στις

Λίγα λεπτά αργότερα πάντως, και αφού δέχτηκε δεκάδες σχόλια, ο Στοχ το… μάζεψε λέγοντας πως στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κοντρολάρεις τα συναισθήματα και πως ο ίδιος απλά θέλει να είναι ενεργό μέρος της προσπάθειας που κάνει ο ΠΑΟΚ:

“Δυστυχώς τα συναισθήματα στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να τα κοντρολάρεις. Για να διευκρινίσω την προηγούμενη δήλωση μου αυτό που εννοούσα είναι πως νοιώθω ότι έχω να δώσω πράγματα στο κλαμπ, στην ομάδα, να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν. Έχουμε στόχους μπροστά μας και θέλω να είμαι ενεργό μέρος αυτής της προσπάθειας” ήταν το δεύτερο σχόλιο του Σλοβάκου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις