Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ: Σε συναγερμό η αστυνομία για τον αγώνα ρεβάνς στην Τούμπα

ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ: Σε συναγερμό η αστυνομία για τον αγώνα ρεβάνς στην Τούμπα
Intime.gr

Όλος ο ΠΑΟΚ κινείται σε ρυθμούς Conference League, με φόντο τη μεγάλη ρεβάνς με τη Μαρσέιγ. Σε… συναγερμό και η ΕΛ.ΑΣ. μετά από όσα έγιναν στην Μασσαλία.

Όλα δείχνουν πως οι φίλοι της Μαρσέιγ δε θα έχουν θέση στην Τούμπα, για τη ρεβάνς της ομάδας τους με τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League.

Σύμφωνα όμως και με όσα αναφέρει το “thesstoday.gr”, η ελληνική αστυνομία λαμβάνει αυξημένα μέτρα για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση, μετά το… χάος που έγινε στους δρόμους της Μασσαλίας.

Μάλιστα, σε περίπτωση που ταξιδέψουν Γάλλοι οπαδοί στη Θεσσαλονίκη (ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση) τότε η ΕΛ.ΑΣ. θα τεθεί σε ακόμη μεγαλύτερη επιφυλακή, υπό τον φόβο επεισοδίων.

Αρμόδιες πηγές μεταφέρουν στο ThessToday.gr ότι το σχέδιο που εκπονείται περιλαμβάνει όλα τα ενδεχόμενα και ανάμεσα στα μέτρα που προβλέπονται είναι εμφανής παρουσία αστυνομικών, ενώ ο κλοιός της ΕΛΑΣ θα γίνεται πιο αυστηρός όσο πλησιάζει η ώρα της έναρξης του αγώνα.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, έως αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση ή συνομιλία ανάμεσα στις ελληνικές αρχές και την Μαρσέιγ, παρά τις διαρροές από την Γαλλία που ανέφεραν ότι «η ΕΛΑΣ μετέφερε σε στελέχη της Μαρσέιγ ότι δεν μπορεί να διασφαλιστεί η ασφάλεια των οπαδών της μετά από από τα επεισόδια στον πρώτο αγώνα».

Από τα ΜΜΕ της Γαλλίας προκύπτει η είδηση πως οι οπαδοί της Μαρσέιγ ακυρώνουν ήδη το προγραμματισμένο τους ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη, μετά τα όσα σημειώθηκαν στη Μασσαλία. Η Μαρσέιγ δικαιούται κάτι παραπάνω από 1.000 εισιτήρια για την Τούμπα, ωστόσο η UEFA δεν θέλει να σκέφτεται την παρουσία τους στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και στην Τούμπα.

Σε περίπτωση που υπάρξει επίσημη ενημέρωση για ακύρωση της παρουσίας των οπαδών της Μαρσέιγ στο ματς, τότε ο ΠΑΟΚ αναμένεται να απελευθερώσει περίπου 3.000 εισιτήρια από τη θύρα 8, προκειμένου να τα διαθέσει στους οπαδούς του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις