Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: «Μαύρο» αρνητικό σερί με την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΟΚ: «Μαύρο» αρνητικό σερί με την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα
Intime.gr

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, σε ματς για την 7η αγωνιστική των play off της Superleague 1 και συνέχισε το -χωρίς νίκες- σερί του.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει… κουρασμένος το τελευταίο διάστημα κι έτσι δεν μπόρεσε να βάλει τέλος στο σερί που “μετράει, χωρίς νίκες, γνωρίζοντας την ήττα στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Θεσσαλονικείς συμπλήρωσαν εννιά αγώνες δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες (μεταξύ των οποίων και οι δύο από τη Μαρσέιγ). Η τελευταία τους νίκη είχε γίνει στις 20.03.2022, στην έδρα της ΑΕΚ, για τη 2η αγωνιστική των play off.

Πρόκειται για το χειρότερο σερί που έχει καταγράψει ο ΠΑΟΚ μετά το φθινόπωρο του 1983. Τότε, μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου, ο “δικέφαλος του Βορρά” είχε δέκα σερί ισοπαλίες σε Ελλάδα και Ευρώπη (οι δύο έγιναν απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου για το Κύπελλο UEFA).

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη (11.05) η ομάδα του Λουτσέσκου δίνει τοπικό ντέρμπι με τον Άρη, που “καίγεται” για βαθμούς. Σε περίπτωση που δεν πάρει το “τρίποντο” θα ισοφαρίσει το συγκεκριμένο ρεκόρ, έχοντας όμως “μετρήσει” αρκετές ήττες και όχι μόνο ισοπαλίες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις