Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Με Μιχαηλίδη αλλά χωρίς τους διεθνείς ποδοσφαιριστές η προπόνηση

ΠΑΟΚ: Με Μιχαηλίδη αλλά χωρίς τους διεθνείς ποδοσφαιριστές η προπόνηση
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μια επιστροφή περιελάβανε η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή(22/03/24) καθώς ο Γιάννης Μιχαηλίδης έβγαλε όλο το πρόγραμμα, ενώ αντίθετα απουσίαζαν οι διεθνείς παίκτες που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

Συγκεκριμένα οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν την τελευταία τους προπόνηση για αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου τους έδωσε διήμερο ρεπό το Σαββατοκύριακο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει τον Γιάννη Μιχαηλίδη να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς.

Όπως είναι λογικό απών είναι όσοι παίκτες έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, με τους «ασπρόμαυρους» να κάνουν τακτική με έμφαση στην επίθεση.

Το δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ

Οι παίκτες μετά την απαραίτητη προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, δούλεψαν με τον προπονητή στην ανάπτυξη, την κυκλοφορία και τις εκτελέσεις, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έκαναν και πρακτική εφαρμογή, μέσα από οικογενειακό διπλό.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, μόνος προπονήθηκε ο Ζόαν Σάστρε , ενώ οι Τσιγγάρας , Οζντόεφ , Μπάμπα και Τρόοστ-Εκόνγκ έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Το τεχνικό επιτελείο έδωσε ρεπό στους παίκτες για το Σαββατοκύριακο και η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα (25.03) στο γήπεδο της Τούμπας στις 17:00.

 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις