Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Με τέσσερις απουσίες κόντρα στον Παναιτωλικό!

ΠΑΟΚ: Με τέσσερις απουσίες κόντρα στον Παναιτωλικό!
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στην 25η αγωνιστική της Superleague, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει στους Πέλκα, Ελ Καντουρί, Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο, που είναι εκτός με τραυματισμό.

Ένα ακόμη “βήμα” προς τον τίτλο θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό, όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει στη διάθεσή του, τους μόνιμα τραυματίες Πέλκα, Ελ Καντουρί, Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει μάθει όμως φέτος να παίζει και με τις απουσίες, καθώς και το ρόστερ του, του επιτρέπει να έχει πολλές λύσεις για κάθε θέση.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

«Ώρα για τον τελικό νούμερο 25. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό και θέλει το τρίποντο για να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο.

Το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας, που περιελάβανε ασκήσεις τακτικής, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις στημένες φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Πέλκα, Ελ Καντουρί, Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο, με τους πρώτους τρεις να κάνουν ατομικά προγράμματα και θεραπείες και τον Βραζιλιάνο να αναχωρεί για Πορτογαλία όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση στο τραυματισμένο του γόνατο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Κάνιας, Μίσιτς, Σάχοφ, Ολιβέιρα, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ενρίκε, Ζαμπά, Ακπoμ, Σφιντέρσκι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις