Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Μέρος του προγράμματος ο Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Μέρος του προγράμματος ο Βιεϊρίνια

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (5/11) συνεχίζεται, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει τα προβλήματα να μειώνονται.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει πλέον στη διάθεση του τόσο τον Μπράντον Τόμας όσο και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ όπως όλα δείχνουν στους δυο αγώνες που ακολουθούν με Ιωνικό και Βόλο, θα μπορεί να υπολογίζει και στον Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μπήκε σε ένα μέρος του προγράμματος των υπολοίπων συμπαικτών του και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας συνεχίζεται με το αγωνιστικό τμήμα να δουλεύει με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (03.11) ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo κι ακολούθησε δουλειά στους αυτοματισμούς σε άμυνα κι επίθεση μέσα από παιχνίδι κι ασκήσεις. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Οι Κάλεντ Νάρεϊ , Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης έκαναν θεραπείες και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο, ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε ένα μέρος της προπόνησης και με την ομάδα και συνέχισε ατομικά.

Την Παρασκευή (04.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις