Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Μέσα Εσίτι και Πέλκας! Παραμένουν εκτός Ελ Καντουρί και Ενρίκε

ΠΑΟΚ: Μέσα Εσίτι και Πέλκας! Παραμένουν εκτός Ελ Καντουρί και Ενρίκε
ΦΩΤΟ intime

Δύο μέσα δύο έξω για τον ΠΑΟΚ, αφού οι Εσίτι και Πέλκας επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, ενώ οι Ελ Καντουρί και Πέδρο Ενρίκε συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τις πρώτες “μάχες” της σεζόν κόντρα στον Άγιαξ για τα προκριματικά του Champions League και ο Άμπελ Φερέιρα μπορεί να υπολογίζει πλέον και στον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος και ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Άντερσον Εσίτι, αλλά εκτός παραμένουν ακόμη οι Πέδρο Ενρίκε και Ομάρ Ελ Καντουρί, λόγω ενοχλήσεων.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

«Η προετοιμασία είναι εξ ορισμού μια από τις πλέον απαιτητικές περιόδους της σεζόν, τουλάχιστον σε σωματικό επίπεδο. Ειδικά προς το τέλος της, τώρα που ετοιμαζόμαστε για την έναρξη της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ χάρη στην επαγγελματική δουλειά του τεχνικού και του ιατρικού τιμ έχει καταφέρει ν’ αποφύγει τους τραυματισμούς, ωστόσο τα μικροπροβλήματα της καθημερινότητας που απαιτούν ειδική διαχείριση δεν λείπουν. Ο Άντερσον Εσίτι έπειτα από μια μέρα ξεκούραση επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα.

Στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα βρίσκεται πλέον κι ο Δημήτρης Πέλκας , ο οποίος «έβγαλε» όλο το πρόγραμμα δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις. Αντιθέτως, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έμεινε στο γυμναστήριο για αποθεραπεία κι αποφόρτιση εξαιτίας ενοχλήσεων στην πλάτη που προέρχονται από χτύπημα που δέχτηκε κόντρα στη Φορτούνα Σιτάρντ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε κι ο Πέδρο Ενρίκε , ο οποίος έχει μια επιβάρυνση στους οπίσθιους μηριαίους και η κατάστασή του θ’ αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Από εκεί και πέρα, την Παρασκευή (02.08) ο Φερέιρα δούλεψε και πάλι στην τακτική μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και κατοχής. Το Σάββατο, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στο γήπεδο της Τούμπας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις