Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Μήνυμα στήριξης Μπότο στους παίκτες ενόψει Λέφσκι Σόφιας

ΠΑΟΚ: Μήνυμα στήριξης Μπότο στους παίκτες ενόψει Λέφσκι Σόφιας

Ο Ζοσέ Μπότο μίλησε στους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν από την προπόνηση του Σαββάτου (23/7) κι εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο τους ενόψει της ρεβάνς με τη Λέφσκι Σόφιας για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα με 2-0 από τη Λέφσκι Σόφιας στη Βουλγαρία και καλείται να κάνει την ανατροπή στην Τούμπα.

Ο Ζοζέ Μπότο πριν από την προπόνηση του Σαββάτου μίλησε στους παίκτες, θέλοντας να τους εκφράσει την εμπιστοσύνη του.

“Πρέπει να ξέρετε ότι όλοι όσοι είστε εδώ, είστε επειδή εγώ ως υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, σε συνεργασία φυσικά με τον προπονητή, πιστεύουμε ότι αξίζετε να φοράτε αυτή τη φανέλα. Είτε οι παλιότεροι, είτε όσοι ήρθατε τώρα έχετε την απόλυτη εμπιστοσύνη μου. Αλλά η δική μου εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση όμως δεν σημαίνει τίποτα, αν εσείς δεν εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τη δουλειά σας”, τόνισε αρχικά ο Μπότο.

“Από σήμερα δεν θέλω από κανέναν σας, παίκτες, προπονητικό επιτελείο, φυσιοθεραπευτές, όλους, να έχετε αρνητικές σκέψεις. Μόνο θετικότητα, δουλειά και εμπιστοσύνη στην ποιότητά σας που σας έχει φέρει εδώ και τα πράγματα θα πάνε καλά”, συμπλήρωσε.

Τη σκυτάλη πήρε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος “ντόπαρε” ψυχολογικά τους παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς με τη Λέφσκι Σόφιας.

«Δεν θέλω να βλέπω κατεβασμένα κεφάλια. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι στη Βουλγαρία και τους δώσαμε το δικαίωμα να πάρουν τη νίκη. Η ευθύνη είναι δική μου. Μόνο μια είναι η δική σας. Ότι χάσατε την αυτοπεποίθησή σας. Παίξαμε, κυριαρχήσαμε και κερδίσαμε στην προετοιμασία πολύ καλύτερες ομάδες, παίζοντας ένα ποδόσφαιρο εντελώς διαφορετικό. Με κατοχή της μπάλας, πρέσινγκ, επιθετικότητα.

Καταλαβαίνω οτι το να δεχτείς γκολ στα 42 δευτερόλεπτα μπορεί να σε σοκάρει. Όμως δεν δικαιολογείται να καταφύγουμε μετά στο δικό τους τρόπο παιχνιδιού, με ψηλές μπαλιές και μεγάλες αποστάσεις. Δεν θα το ξανακάνουμε αυτό! Θα μπούμε για να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο, με το κοινό στο δικό μας πλευρό και με την επιθετικότητα και την ποιότητα που έχουμε δείξει. Για όση ώρα χρειαστεί, θα παλεύουμε με τον δικό μας τρόπο για την πρόκριση…», τόνισε ο Λουτσέσκου.

«Πιστέψτε με, η δική μας ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες κι ας είμαστε ακόμη στην αρχή κι ας χρειαζόμαστε ακόμη δουλειά και συνοχή. Έχουμε μια εβδομάδα και κάθε λεπτομέρεια μετράει. Και οι προπονήσεις και η δουλειά που θα κάνετε μέσα σας για να βγάλετε στο γήπεδο την πολύ υψηλή ποιότητα που έχετε. Και τον εγωισμό σας», πρόσθεσε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Επιχείρηση Ανατροπή. Οι δοκιμασίες για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησαν νωρίς. Απο το πρώτο κιόλας ματς της σεζόν. Η κακή αρχή, το γρήγορο γκολ και το τελικό 2-0 είναι λογικό να αφήνουν σημασία στον Δικέφαλο που δεν έχει άλλη επιλογή από το να αντιδράσει.

Τίποτα, άλλωστε, δεν έχει τελειώσει. Η ρεβάνς της Τούμπας δίνει τη δυνατότητα ανατροπής κι άπαντες στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους δυνάμεις προκειμένου να είναι αυτή που θα πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.Πριν την έναρξη της προπόνησης οι Ράζβαν Λουτσέσκου και Ζοζέ Μπότο μίλησαν στους παίκτες ενόψει της ρεβάνς κόντρα στη Λέφσκι, περνώντας το δικό τους μήνυμα.Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσοι ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα στη Βουλγαρία έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στον κομμάτι της τακτικής μέσα από ασκήσεις και δίτερμα σε μικρό χώρο.Οι Νέλσον Ολιβέιρα και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία, όπως κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια .

Τέλος, το πρόγραμμα αποκατάστασής του συνέχισε ο Γιάννης Μιχαηλίδης .Την Κυριακή (24.07) η ομάδα θα προπονηθεί στις 09:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις