Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Μιτρίτσα: «Ο Λουτσέσκου με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου»

ΠΑΟΚ – Μιτρίτσα: «Ο Λουτσέσκου με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα έχει ξεκινήσει δυνατά τη σεζόν με τον ΠΑΟΚ και μετά το γκολ του και με την Εθνική του Ομάδα, βρέθηκε στο προσκήνιο στη Ρουμανία.

Οι συμπατριώτες του τον ρώτησαν έτσι για τις εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό και ο ίδιος αποθέωσε τον Ραζβάν Λουτσέσκου, υποστηρίζοντας ότι ήταν αυτούς που τον… επανέφερε μετά από μία κακή σεζόν στη Σαουδική Αραβία.

Οι δηλώσεις του Μιτρίτσα

«Ήμουν πολύ αποφασισμένος και νομίζω πως το έδειξα στο παιχνίδι μου. Είχαμε τον έλεγχο και θεωρώ πως αξίζαμε τη νίκη. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ όμορφο άθλημα, τη μια στιγμή βρίσκεσαι κάτω στο έδαφος και υποφέρεις και την άλλη έρχονται οι καλές στιγμές, με χαρά και ευτυχία.

Αυτός είναι από τους βασικούς λόγους που αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και που κερδίσαμε στην επιστροφή μου στην εθνική ομάδα, ύστερα από ένα χρόνο. Ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα και γιατί όχι να με ξανακαλέσουν.

Σε κάθε ομάδα που πηγαίνω είμαι χαρούμενος γιατί μαθαίνω πράγματα. Ειδικά τώρα στον ΠΑΟΚ, έχω εξελιχθεί πολύ πνευματικά και χαίρομαι που είμαι σε καλή κατάσταση.

Με τον κόουτς Λουτσέσκου τα πάω εξαιρετικά. Στην Σαουδική Αραβία δεν πέρασα πολύ καλά και με βοήθησε να σταθώ και πάλι στα πόδια μου. Μιλήσαμε και πριν έρθω στην εθνική αλλά όσα είπαμε θα μείνουν μεταξύ μας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις