Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Μπενφίκα: “Είμαστε πανέτοιμοι”

ΠΑΟΚ – Μπενφίκα: “Είμαστε πανέτοιμοι”

Μεγάλη ομάδα χαρακτήρισε την Μπενφίκα ο Κρέσπο, ο οποίος τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πανέτοιμος για να κερδίσει τους Πορτογάλους και να προκριθεί στα πλέι οφ του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άνχελ Κρέσπο για:

-το ματς με την Μπενφίκα: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα. Αντιμετωπίσαμε την Μπενφίκα δύο χρόνια πριν και τη γνωρίζουμε κάπως καλύτερα, αλλά έχουν κάνει πολλές αλλαγές σε πρόσωπα. Ξέρουμε πως είναι μεγάλη ομάδα, αλλά εμείς είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στον εαυτό μας για να δώσουμε το καλύτερο και να κερδίσουμε».

-τις αγωνιστικές αρετές της Μπενφίκα: «Είναι πολύ δυνατή στην πίεση χωρίς την μπάλα, έχουν καλό παιχνίδι μεταξύ των γραμμών και πολλή ποιότητα. Είναι μεγάλη ομάδα, αλλά κι εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα».

-το πού υπερτερεί ο ΠΑΟΚ σε σχέση με πέρσι: «Θεωρώ πως οι αλλαγές στον σχηματισμό της ομάδας την έχουν κάνει πιο συμπαγή. Είμαστε μια ομάδα με σοβαρότητα, πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε τα πιο δυνατά μας σημεία, όπως επίσης και τις αδυναμίες που έχει ο κάθε αντίπαλος. Θεωρώ πως έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνουμε και είναι κάτι που ήδη φαίνεται και θα φανεί ακόμη περισσότερο στους επόμενους αγώνες».

-την προετοιμασία από τον Άμπελ Φερέιρα: «Ο προπονητής μας γνωρίζει πολύ καλά την Μπενφίκα. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά σε όλες τις γραμμές μας και είναι στο χέρι των ποδοσφαιριστών να τα εφαρμόσουμε στην πράξη».

-το αν είναι έτοιμος να παίξει δεξί μπακ: «Εγώ είμαι έτοιμος να δώσω το 100%, ανεξάρτητα από το αν θα παίξω ή όχι και σε ποια θέση».

-την απόκτηση του Ζίφκοβιτς και αν έχει δώσει πληροφορίες από την Μπενφίκα: «Μας έχει πει αυτό που γνωρίζουμε, ότι είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Θεωρώ πως είναι ένας παίκτης με χαρακτηριστικά που χρειαζόμασταν ως ομάδα και θα μας βοηθήσει».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις