Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Μπενφίκα: Για την υπέρβαση με σύμμαχο την… άδεια Τούμπα

ΠΑΟΚ – Μπενφίκα: Για την υπέρβαση με σύμμαχο την… άδεια Τούμπα
ΦΩΤΟ Intime

ΠΑΟΚ και Μπενφίκα θα τεθούν το βράδυ (21:00, LIVE από το Newsit.gr, Novasports 1, Open TV),  αντίπαλοι σε μονό αγώνα στην Τούμπα με έπαθλο ένα εισιτήριο για τα play off του Champions League.

Την υπέρβαση θα επιχειρήσει ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει απόψε την Μπενφίκα στην Τούμπα για τέταρτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Οι “αετοί” της Λισαβόνας έχουν υπερισχύσει κατά κράτος στις προηγούμενες τρεις, καθώς έχουν πάρει όχι μόνο την πρόκριση, αλλά και αντίστοιχα νικηφόρα αποτελέσματα στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολ έργο αλλά όχι ανέφικτο, καθώς αφενός σε ένα μονό νοκ-άουτ ματς εντός έδρας -έστω και χωρίς κόσμο στις κερκίδες- όλα μπορούν να γίνουν. Ο Πορτογάλος προπονητής Αμπέλ Φερέιρα θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό με μία τακτική την οποία εφαρμόζει φέτος με πέντε αμυντικούς και πλαγιοκοπήσεις με τους δύο πλάγιους μπακ. Ερωτηματικό που υφίσταται ως την τελευταία στιγμή είναι η χρησιμοποίηση δεξιά του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ή θα επανέλθει στον ρόλο αυτό μετά από διάστημα απουσίας ο Άνχελ Κρέσπο.

Ο Ζόρζε Ζεσούς τεχνικός της Μπενφίκα ήρθε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους Ζαρντέλ και Σάμαρη όπως επίσης και τον εφεδρικό τερματοφύλακας Σβιλαρ αλλά ουδόλως τον απασχολούν οι απουσίες αυτές. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο φημισμένος Γερμανός Φέλιξ Μπριχ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις