Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας: Με 55 άτομα αποστολή οι Τούρκοι στη Θεσσαλονίκη – Δρακόντεια μέτρα

ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας: Με 55 άτομα αποστολή οι Τούρκοι στη Θεσσαλονίκη – Δρακόντεια μέτρα

Η Μπεσίκτας προετοιμάζεται για το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη ενόψει του αγώνα της Τρίτης (25/8) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για τα προκριματικά του Champions League.

Όπως ενημέρωσαν οι Τούρκοι, η αποστολή της ομάδας θα αποτελείται από 55 άτομα. Μαζί με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη σχεδόν σύσσωμο το Δ.Σ της ομάδας, με επικεφαλής τον πρόεδρο Αχμέτ Νουρ Τσεμπί.

Η πολυμελής αποστολή της Μπεσίκτας αναμένεται το πρωί της Δευτέρας (24/8)  στη Θεσσαλονίκη με πτήση τσάρτερ από την Κωνσταντινούπολη, έπειτα από ειδική άδεια που εξασφάλισε από την τουρκική κυβέρνηση. Το ταξίδι θα ακολουθήσουν και 10 εκπρόσωποι των τουρκικών ΜΜΕ.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Να σημειωθεί ότι έχουν παρθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, αλλά και στις μετακινήσεις και το ξενοδοχείο, όπου θα καταλύσει η αποστολή της τουρκικής ομάδας.

Η Αστυνομία, όπως κι ο ΠΑΟΚ, δεν θέλουν να συμβεί το παραμικρό κατά τη διάρκεια της παραμονής της Μπεσίκτας στη Θεσσαλονίκη, σε μία περίοδο που οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες βρίσκονται σε οριακό σημείο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις