Τετάρτη, 19 Ιουν.
29oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας: Στο σπίτι που γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ αντιπροσωπεία των Τούρκων! (pics)

ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας: Στο σπίτι που γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ αντιπροσωπεία των Τούρκων! (pics)
@Besiktas

Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία της ομάδας, επισκέφτηκε το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του παιχνιδιού της τουρκικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ, για τα προκριματικά του Champions League.

Στο σπίτι που γεννήθηκε ο ιδρυτή του σύγχρονου τουρκικού κράτους, Κεμάλ Ατατούρκ, και σήμερα φιλοξενεί τις υπηρεσίες του Τουρκικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν και ξεναγήθηκαν οι άνθρωποι της Μπεσίκτας.

Το “παρών” έδωσαν ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Αχμέτ Νουρ Τσεμπί, μαζί με ανθρώπους του Δ.Σ. της ομάδας, αλλά και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου.

ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας: Προκαλούν οι Τούρκοι! Πανό με Μωάμεθ και Κεμάλ στο ελληνικό προξενείο (pic)

Τα μέλη της Μπεσίκτας περιηγήθηκαν στους χώρους και έβγαλαν και τις… απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν στο λογαριασμό της Μπεσίκτας στο Τwitter. Παράλληλα, ο κ. Τσεμπί υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών.

“Επισκεφτήκαμε το σπίτι όπου γεννήθηκε ο μεγάλος ηγέτης, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, στη Θεσσαλονίκη. Θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό, αγάπη και λαχτάρα περπατώντας υπό το φως των ιδεών του” αναφέρει χαρακτηριστικά το ποστάρισμα της Μπεσίκτας.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις