Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Μπήκε και ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα ενόψει Μαρσέιγ

ΠΑΟΚ: Μπήκε και ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα ενόψει Μαρσέιγ
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του την ήττα από τον Παναθηναϊκό στα play off της Superleague 1, καθώς ακολουθεί το πρώτο μεγάλο ματς με τη Μαρσέιγ για το Europa Conference League.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” ξεκίνησε έτσι την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Μασσαλίας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει ξανά στη διάθεσή του και τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα, που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη από την πατρίδα του, όπου έμεινε παραπάνω λόγω κορονοϊού.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ανήκει ήδη στο παρελθόν κι ο ΠΑΟΚ στρέφει την απόλυτη προσοχή του πλέον στις δύο αναμετρήσεις κόντρα στη Μαρσέιγ που θα κρίνουν την πρόκριση στα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League 2021-22.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποθεραπείας. Το υπόλοιπο γκρουπ δούλεψε σε ασκήσεις γύρω από το passing game, τη φυσική κατάσταση και την τακτική.

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα επέστρεψε από τη Ρουμανία κι έκανε ατομικό πρόγραμμα επανένταξης προκειμένου να επανέλθει μετά τον Covid19.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης βρίσκεται στην Πορτογαλία όπου υποβλήθηκε σ’ επέμβαση αποκατάστασης της ρήξης χιαστών που υπέστη στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη κι ο στόπερ του Δικεφάλου θα ξεκινήσει άμεσα το πρώτο στάδιο της μετεγχειρητικής αποθεραπείας.Την Τρίτη (05.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις