Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Μπήκε σε… περιπέτειες – “Πονοκέφαλος” με Κίτσιου

ΦΩΤΟ PAOKFC
ΦΩΤΟ PAOKFC

Ο “δικέφαλος του Βορρά” ηττήθηκε στην έδρα της Ζίμπρου, έβαλε… προβλήματα στο κεφάλι του, αλλά μπορεί να πάρει την πρόκριση μέσα στην Τούμπα. Ημέρα απολογίας για Βίτορ – Αναμονή για Κίτσιου

Οι Θεσσαλονικείς δεν βρήκαν τρόπο να στείλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, ενώ τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα χειρότερα, αν ο Αλεξέεφ δεν έστελνε την μπάλα στο δοκάρι στο 90′.

Ωστόσο, η πρόκριση δεν έχει χαθεί, αφού υπάρχει ο επαναληπτικός της ερχόμενης εβδομάδας στην Τούμπα, εκεί όπου μπορεί να έρθει η πρόκριση. Φυσικά, δεν υπάρχει χρόνος για… δάκρυα και προβληματισμό, καθώς σε δύο μέρες ξεκινά το ελληνικό πρωτάθλημα και ο “δικέφαλος του Βορρά” υποδέχεται στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα την Καλλονή.

Εκτός από την ήττα στο Κισινάου, πονοκέφαλο στον ΠΑΟΚ προκαλεί ο τραυματισμός του Στέλιου Κίτσιου. Ο ακραίος μπακ του ΠΑΟΚ αποχώρησε λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης με τη Ζίμπρου με μυϊκό σπασμό στον δικέφαλο και σήμερα Παρασκευή η κατάστασή του θα επανεξεταστεί, ώστε να καθοριστεί ο χρόνος απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Εντός της ημέρας αναμένεται και η απολογία του Μιγκέλ Βίτορ από την οποία θα κριθεί το μέλλον του στην ομάδα.

Διαβάστε ακόμα…

Αναστασιάδης: Θα μας βρίσουν λίγο, αλλά θα τα καταφέρουμε!

Ήττα “σοκ” από την Ζίμπρου και…μπελάδες για τον ΠΑΟΚ (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε