Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Μποέμιανς: Με Κρέσπο για την πρόκριση

ΠΑΟΚ – Μποέμιανς: Με Κρέσπο για την πρόκριση
Intime.gr

Γνωστή έγινε η αποστολή του ΠΑΟΚ, για τον αγώνα ρεβάνς με την Μποέμιανς, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το πρωί της Τετάρτης (11.08.2021) την προετοιμασία του για τον αγώνα ρεβάνς με την Μποέμιανς (2-1 είχε χάσει στο εκτός έδρας ματς).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Χοσέ Κρέσπο να προπονείται κανονικά και να μπαίνει στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τους Ιρλανδούς στην Τούμπα.

Εκτός παραμένουν οι Ίνγκι Ίνγκασον, που συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί κι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που έβγαλε μέρος της προπόνησης και μετά δούλεψε ατομικά.

Η τελευταία προπόνηση είχε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη, ενώ ξεχωριστή δουλειά έγινε στο κομμάτι των στημένων και στατικών φάσεων

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι:

Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Τέιλορ, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Καγκάβα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Κούτσιας, Σφιντέρσκι και Ολιβέιρα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις