Αθλητικά

ΠΑΟΚ – Μπριζ: Ένταση έξω από το γήπεδο της Τούμπας με ΜΑΤ και φίλους των γηπεδούχων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένταση επικράτησε έξω από το γήπεδο της Τούμπας λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπριζ για τα προημιτελικά του Conference League.

Όλα ξεκίνησαν όταν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ζήτησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις να αποχωρήσουν έξω από τη θύρα 4.

Ακολούθησε ένταση όταν οι αστυνομικές δυνάμεις κινήθηκαν κατά των φιλάθλων του Δικεφάλου του Βορρά, οι οποίοι με τη σειρά τους ξεκίνησαν να βρίζουν τους αστυνομικούς.

Να σημειωθεί ότι από νωρίς το κλίμα ήταν τεταμένο, με τις διμοιρίες των ΥΜΕΤ να παρατάσσονται για τη διεξαγωγή ενδελεχών σωματικών ελέγχων στους «ασπρόμαυρους» οπαδούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα