Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Νάρεϊ: «Στην Ελλάδα είναι τρελοί με το ποδόσφαιρο»

ΠΑΟΚ – Νάρεϊ: «Στην Ελλάδα είναι τρελοί με το ποδόσφαιρο»

Ο Κάλεντ Νάρεϊ είναι ένας από τους νέους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που έχουν εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ, ο οποίος έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, μίλησε στην πατρίδα του για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι η μέχρι τώρα εμπειρία του στον Δικέφαλο δεν συγκρίνεται με όσα έχει ζήσει στη Γερμανία

Αναλυτικά όσα είπε ο Γερμανός επιθετικός:

Για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ: “Στο ποδόσφαιρο έχεις πολύ περιορισμένο χρόνο για να αξιοποιήσεις στο έπακρο μια καριέρα. Έχω ήδη φτάσει σε μια συγκεκριμένη ηλικία και οι εμφανίσεις μου τράβηξαν την προσοχή άλλων συλλόγων .Όλοι εδώ είναι τρελοί για το ποδόσφαιρο.

Δεν μπορεί να συγκριθεί σε τίποτα τα όσα έζησα σε όποιες ομάδες αγωνίστηκα στην Γερμανία. Υπάρχει μια εντελώς διαφορετική δυναμική στον ΠΑΟΚ και μέσα και γύρω από τον σύλλογο. Η Φορτούνα είναι φυσικά -επίσης- ένας μεγάλος σύλλογος, αλλά εδώ στον ΠΑΟΚ είναι όλα διαφορετικά, δεν μπορώ να συγκρίνω τις καταστάσεις”.

Για τον τρόπο που πίεσε να πάρει μεταγραφή: “Όποιος με γνωρίζει, ξέρει ότι η αποχή δεν θα ήταν ποτέ επιλογή για μένα. Τα έδινα όλα κάθε μέρα που ήμουν στο γήπεδο για την Φορτούνα. Κατέθεσα αίτημα να μην παίξω έγκαιρα και με διαφάνεια και ως εκ τούτου προφανώς δεν υπάρχει κάτι άδικο από πλευράς μου. Δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς που ήθελα να φύγω από την Φορτούνα”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις