Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Νίκη και πρόκριση για την Χαρτς πριν υποδεχθεί τους Θεσσαλονικείς για τα playoffs του Conference League

ΠΑΟΚ: Νίκη και πρόκριση για την Χαρτς πριν υποδεχθεί τους Θεσσαλονικείς για τα playoffs του Conference League
Intime.gr

Με ανεβασμένη ψυχολογία θα φιλοξενήσει η Χαρτς τον ΠΑΟΚ, στον πρώτο τους αγώνα για τα playoffsτου Conference League, μετά και την ευρεία νίκη που πέτυχε κόντρα στην Πάτρικ Θισλ, για το Λιγκ Καπ Σκωτίας.

Χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα, η Χαρτς νίκησε με 4-0 της Πάρτικ Θιστλ στο «Τάινκαστλ Παρκ» και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Σκωτίας. Από δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο σημείωσε η ομάδα του Φράνκι ΜακΑβόι, λίγες ημέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τα Playoff του UEFA Europa Conference League.

Η Χαρτς άνοιξε το σκορ στο 10’ με αυτογκόλ του Μπράιαν Γκράχαμ και διπλασίασε τα τέρματά της με τον Οντελούγκα Οφιά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η ομάδα του ΜακΑβόι, που έκανε αρκετές αλλαγές, πέτυχε δύο ακόμη τέρματα στο δεύτερο μέρος, με τους Λόρενς Σάνκλαντ (50’) και Κιοσούκε Ταγκάβα (75’).

Στον επόμενο γύρο, η Χαρτς θα αντιμετωπίσει τη Χιμπέρνιαν, σε ένα τοπικό ντέρμπι του Εδιμβούργου. 

Η σύνθεση της Χαρτς (Φράνκι ΜακΑβόι): Κλαρκ, Οφιά, Κεντ (75’ Χάλιντεϊ), Ρόουλς, Κόχρεϊν (61’ Κίνγκσλεϊ), Σίμπικ, Νιούβενχοφ (61’ Ντένχολμ), ΜακΚέι (67’ Μπόις), Λάουρι, Βάργκας, Σάνκλαντ (60’ Ταγκάβα). 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις