Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Νίκησε Φένλο, αλλά προβλημάτισε!

ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Φένλο με 1-0 σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ωστόσο δεν ενθουσίασε με την εμφάνιση του. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ήταν ο Πρίγιοβιτς.

Η ομάδα του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς προβλημάτισε με την εικόνα της στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έχοντας πολλά μεσοαμυντικά κενά, με την ολλανδική ομάδα να χάνει αρκετές ευκαιρίες για γκολ, αλλά να μην καταφέρνει να παραβιάσει την “ασπρόμαυρη” εστία.

Ο Μακ και ο Πρίγιοβιτς έδειξαν, πάντως, ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, με τους δύο παίκτες να αναμένεται να επωμιστούν το μεγαλύτερο βάρος της επίθεσης του Δικέφαλου του Βορρά.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι κι έχει δοκάρι με τον Ενρίκε στο 8′, ωστόσο στη συνέχεια η απόδοση του έπεσε, με τη Φένλο να παίρνει τον έλεγχο του αγώνα και να χάνει ευκαιρίες για γκολ.

Οι “ασπρόμαυροι”, αφού έχασαν ορισμένες ευκαιρίες και κατάφεραν με δυσκολία να κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους, άνοιξαν το σκορ στο 70′. Ο Κάμπος μπήκε στην περιοχή σούταρε, ο τερματοφύλακας της Φένλο απέκρουσε και στην επαναφορά ο Πρίγιοβιτς με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης (61′ Μελίσσας), Δεληγιαννίδης (61′ Μάτος), Βαρέλα (61′ Πούγγουράς), Μαλεζάς (61′ Κρέσπο), Λέοβατς (46′ Λεβέκ), Ενρίκε (46′ Κάμπος), Σάχοβ (61′ Κάνιας), Κάτσε, Μπίσεβαρ (46′ Πέλκας), Αθανασιάδης (46′ Πρίγιοβιτς), Κουλούρης (46′ Μακ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε