Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες ο Κρέσπο με θλάση

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες ο Κρέσπο με θλάση
ΦΩΤΟ Intime

Θλάση δευτέρου βαθμού έδειξαν τα αποτελέσματα του στόπερ του ΠΑΟΚ, Ανχέλ Κρέσπο, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

Ο Ανχέλ Κρέσπο υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο αριστερό τετρακέφαλο στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη Δευτέρα (15/2) στο Περιστέρι, όπως έγινε γνωστό από το αποτέλεσμα της μαγνητική τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε. Ο Ισπανός στόπερ αναμένεται έτσι να χάσει τα ματς με Λαμία (εντός, 21/2), Αστέρα Τρίπολης (εκτός, 27/2), και τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Λαμία (2 ή 3/3), ενώ «τρέχει» πλέον να προλάβει τη συμμετοχή στο ντέρμπι με τον Άρη (7/3) για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Σήμερα, Τετάρτη (17/2), οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στη Νέα Μεσημβρία μετά το χθεσινό ρεπό τους. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε δουλειά σε όλους τους τομείς. Αρχικά, οι παίκτες έκαναν δρομικές ασκήσεις. Στη συνέχεια, χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ που το ένα επικεντρώθηκε στην αμυντική τακτική και το άλλο στην κατοχή της μπάλας.

Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης σε δύο άξονες: Ο Αλβανός κεντρικός αμυντικός έτρεξε στο γήπεδο, ενώ έκανε και πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Αύριο, Πέμπτη (18/2) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις