Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ο Κρμέντσικ αποκάλυψε ότι γυρνάει στην Τσεχία

ΠΑΟΚ: Ο Κρμέντσικ αποκάλυψε ότι γυρνάει στην Τσεχία

Ο Κρμέντσικ αποκάλυψε ότι αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ κι επιστρέφει στην Τσεχία.

Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Κρμέντσικ στον ΠΑΟΚ. Ο Τσέχος επιθετικός δήλωσε ότι επιστρέφει στην πατρίδα του. «Δεν θέλω ποτέ να επιστρέψω στην Κλαμπ Μπριζ. Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, συμφωνήσαμε μαζί με τη σύζυγό μου να επιστρέψουμε στη Τσεχία», τόνισε.

Σε ερώτηση για το αν επιστρέφει για λογαριασμό της Σλάβια ή Σπάρτα Πράγας, απάντησε: «Έχω συνδεθεί και με τα δύο κλαμπ αλλά η Μπριζ δεν φαίνεται διατεθειμένη να δεχθεί κάποια προσφορά. Θέλω να επιστρέψω στην Τσεχία και να κερδίσω τρόπαια. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες…».

Ο Κρμέντσικ μίλησε, πάντως, με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ.  «Με τον ΠΑΟΚ κέρδισα το πιο σημαντικό μου τρόπαιο. Ήταν κάτι σπουδαίο. Οι άνθρωποι εκεί ζουν γι΄αυτό, χιλιάδες πανηγύρισαν στο κέντρο της πόλης. Ήταν όμορφα. Ο κόσμος σέβεται τους ποδοσφαιριστές και για πρώτη φορά έλαβα πραγματική αγάπη από τους οπαδούς. Ακόμη λαμβάνω νέα. Δεν λέω πως ασχολούνται διαρκώς μαζί μου αλλά μερικές φορές μου το δείχνουν με κάθε τρόπο… Στους έξι μήνες που βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη απόλαυσα το ποδόσφαιρο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις