Τρίτη, 7 Μαΐ
26oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: «Ο Λουτσέσκου ζήτησε να επιστρέψει ο Ζαμπά» δήλωσε ο ατζέντης του

ΠΑΟΚ: «Ο Λουτσέσκου ζήτησε να επιστρέψει ο Ζαμπά» δήλωσε ο ατζέντης του
ΦΩΤΟ Intime

Ο Λέο Ζαμπά ξεκίνησε εντυπωσιακά την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, αλλά ένας τραυματισμός και η αλλαγή προπονητή, τον έφερε εκτός ομάδας και τελικά παραχωρήθηκε δανεικός στη Βάσκο Ντα Γκάμα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα συνεχίσει μάλιστα να αγωνίζεται στην πατρίδα του, αφού παρά την επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου να επιστρέψει στην Τούμπα, ο ίδιος προτίμησε να παραμείνει στη Βάσκο, όπως δήλωσε ο ατζέντης του, Φραντζέσιο Μπάστος.

Οι δηλώσεις για τον Ζαμπά

«Το θέμα έχει λυθεί. Όλα τακτοποιήθηκαν ανάμεσα στην Βάσκο και τον ΠΑΟΚ. Το πιο σημαντικό για τον Λέο είναι ότι είναι συγκεντρωμένος στην προσπάθεια του να βοηθήσει τη Βάσκο να ανέβει στην πρώτη κατηγορία. Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στην Βάσκο που επένδυσε στην αποθεραπεία του παίκτη.

Υπήρξε ένα αίτημα επιστροφής του, από τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ που ήδη έχει συνεργαστεί μαζί του και συνεργάτες του επικοινώνησαν μαζί μας επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του για τον Ζαμπά. Μιλήσαμε πολύ και με την οικογένεια του και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το καλύτερο είναι να παραμείνει εδώ και να βοηθήσει το πλάνο της Βάσκο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις