Σάββατο, 11 Μαΐ
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ο Ρέμπε ξεκαθάρισε τι ισχύει για το μέλλον του Γιαννούλη

ΠΑΟΚ: Ο Ρέμπε ξεκαθάρισε τι ισχύει για το μέλλον του Γιαννούλη
ΦΩΤΟ Intime

Ο Δημήτρης Γιαννούλης πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ και την Εθνική Ελλάδας, γεγονός που τον έχει φέρει στο “στόχαστρο” πολλών ομάδων του εξωτερικού.

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να αρνήθηκε μάλιστα πρόταση 6 εκατομμυρίων ευρώ από την Αταλάντα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν συζητά καμία “κρούση” κάτω από τη ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ που έχει ο ποδοσφαιριστής.

Ο τεχνικός διευθυντής του “Δικεφάλου του Βορρά” δε, με προσωπική δήλωσή του, επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρεται να παραχωρήσει τον παίκτη, έχοντας μπροστά του και τη μεγάλη πρόκληση για τους ομίλους του Champions League.

Οι δηλώσεις του Ρέμπε για Γιαννούλη

«Είναι αλήθεια ότι αρκετά ευρωπαϊκά clubs δείχνουν υψηλό ενδιαφέρον για τον Γιαννούλη. Εκτιμούμε τις προσφορές, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ενδιαφερόμαστε να αφήσουμε τον ποδοσφαιριστή, πριν από μια τόσο ιστορική πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Ο Γιαννούλης έχει διαρκή πρόοδο με τη σκληρή του δουλειά και τον επαγγελματισμό του και είμαστε χαρούμενοι που του δίνουμε όλα τα εφόδια να αναπτυχθεί και να λάμψει πριν τελικά το μομέντουμ και οι προϋποθέσεις να είναι τα ιδανικά και για εκείνον και για τον ΠΑΟΚ για να κάνει το επόμενό του βήμα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις