Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Οι Γερμανοί αποθεώνουν Τζόλη, οι Κύπριοι στέλνουν πίσω τον Μπίσεσβαρ

ΠΑΟΚ: Οι Γερμανοί αποθεώνουν Τζόλη, οι Κύπριοι στέλνουν πίσω τον Μπίσεσβαρ
ΦΩΤΟ Intime

Ξανά στο επίκεντρο βρίσκεται ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης, με τους γερμανική ιστοσελίδα να τον θεωρεί υποψήφιο να γίνει το νέο μεγάλο αστέρι της Bundesliga, την ώρα που τον αντίθετο δρόμο φαίνεται πως έχει πάρει η καριέρα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Αφιέρωμα στον Χρήστο Τζόλη έκανε η γερμανική ιστοσελίδα 90min.de, μιλώντας με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για το «παιδί θαύμα» του «Δικεφάλου του Βορρά» και χρίζοντάς υποψήφιο για να γίνει το νέο μεγάλο αστέρι της Bundesliga φορώντας τη φανέλα της Γκλάντμπαχ μάλιστα, που ίσως αποχαιρετίσει το καλοκαίρι τον Μάρκο Τουράμ.

«Ο Χρήστος Τζόλης έχει ότι χρειάζεται για να γίνει το επόμενο αστέρι της Bundesliga. Νέος, ικανός να αναπτυχθεί, ταχύτατος. O Tζόλης θα μπορούσε να αποτελέσει μια επιλογή του Έμπερλ (σ.σ αθλητικός διευθυντής της Γκλαντμπαχ).Ειδικά αν ο Μάρκους Τουράμ πιέσει για να αποχωρήσει ή για back up του, αλλά και ως αντικαταστάτης του Τραορέ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει, ο Τζόλης θα ήταν μία ενδιαφέρουσα επιλογή για την Γκλάντμπαχ και ο Έμπερλ είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση. Ο Τζόλης έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2024 και η αξία του εκτιμάται επί του παρόντος σε 10.000.000 ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Το όνομα του Τζόλη έχει «παίξει» ήδη και για την Φενέρμπαχτσε, όπου αγωνίζεται ο πρώην συμπαίκτης του, Δημήτρης Πέλκας, ενώ η Κλαμπ Μπριζ που είναι εδώ και καιρό «ζεστή» φαίνεται να κάνει πίσω, λόγω του υψηλού ανταγωνισμού και της ακόμα πιο υψηλής ρήτρας που έχει ο παίκτης.

Ακριβώς αντίθετη είναι η κατάσταση για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται ως δανεικός στον Απόλλων Λεμεσού, θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για Θεσσαλονίκη, αφού δεν έχει πείσει τους Κύπριους με την παρουσία του, την ώρα που και στον ΠΑΟΚ δύσκολα θα βρει θέση τη νέα σεζόν παρ’ ότι έχει συμβόλαιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις