Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Με Πασχαλάκης η αποστολή των Πειραιωτών για την Τούμπα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Με Πασχαλάκης η αποστολή των Πειραιωτών για την Τούμπα
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 (14/05, 20:00, LIVE από το Newsit.gr), σε ένα ματς “τελικό” για την 3η θέση της βαθμολογίας, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να βρίσκεται στην αποστολή για το ματς.

Ο Πασχαλάκης έχασε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό λόγω τραυματισμού, αλλά δήλωσε “παρών” για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, το οποίο και θα κρίνει την έξοδο στο Europa League. Ο Ανιγκό πάντως δύσκολα θα τον ξεκινήσει στο ματς, αφού ακόμα δεν είναι στο 100%.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (14/5, 20:00) εναντίον του ΠΑΟΚ, τελευταίο της σεζόν, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs.

Μετά το τέλος του προγράμματος, το οποίο έγινε το Σάββατο (13/5) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο κ. Ζοζέ Ανιγκό έκανε γνωστή την αποστολή.

Οι ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν είναι οι εξής:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις