Σάββατο, 18 Μαΐ
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Μέσα ο Γιάννης Κωνσταντέλιας για το ντέρμπι της Super League 1

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Μέσα ο Γιάννης Κωνσταντέλιας για το ντέρμπι της Super League 1
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει τελικά κανονικά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην 23η αγωνιστική της Super League 1 και το “παρών” φαίνεται ότι θα δώσει και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας του Λουτσέσκου.

Μετά την απόφαση να μην αναβληθεί το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός της 23ης αγωνιστικής της Super League 1, οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν την προετοιμασία τους, με τον Κωνσταντέλια να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, έχοντας αφήσει πίσω την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο πρώτο ημίχρονο της ημιτελικής σειράς κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας με 0-1, με τα πάντα να είναι ανοιχτά στη ρεβάνς του “Απόστολος Νικολαΐδης”. Το Κύπελλο όμως μένει προσωρινά στην άκρη, καθώς ο Δικέφαλος ετοιμάζεται για ένα ακόμα ντέρμπι για τη Stoiximan Super League 2023-24, αυτή τη φορά κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Η δουλειά για Ολυμπιακό ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης (15.02) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο με την προπόνηση να περιλαμβάνει προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, ένα τακτικό κομμάτι και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας επέστρεψε στις προπονήσεις κι έκανε κανονικά το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, με το ιατρικό δελτίο να παραμένει πλέον λευκό.

Την Παρασκευή (16.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις