Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Μέσα ο Γιαννούλης για το ντέρμπι, νοκ άουτ ο Αουγκούστο κι εκτός άλλοι τρεις

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Μέσα ο Γιαννούλης για το ντέρμπι, νοκ άουτ ο Αουγκούστο κι εκτός άλλοι τρεις
ΦΩΤΟ Intime

Με τον Δημήτρη Γιαννούλη, αλλά όχι και τον Ντόουγκλας Αουγκούστο θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο αυριανό (13/1) εξ’ αναβολής ντέρμπι για την Superleague με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

O Πάμπλο Γκαρσία συμπεριέλαβε τον Δημήτρη Γιαννούλη στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παρά την επιβάρυνση που έδειξε η μαγνητική στον δικέφαλο του παίκτη. Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, που ταλαιπωρείται από ίωση, καθώς κι οι Εσίτι, Τσόλακ και Μπίσεβαρ για τακτικούς λόγους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Είναι η ώρα του ντέρμπι. Είναι η ώρα που τα λόγια, ως περιτύλιγμα, έχουν μικρή σημασία. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σ’ ένα καθοριστικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αγώνα.

Η προπόνηση της Τρίτης (12.01) περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις. Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης και μυϊκής ενδυνάμωσης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ για το επικείμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του το τεχνικό επιτελείο είναι οι:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Βιεϊρίνια , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Κρέσπο , Γιανbνούλης, Περέιρα , Λύρατζης , Τσιγγάρας , Νινούα , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Μουργκ , Λάμπρου , Ουάρντα , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Κρμέντσικ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις