Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Νίκη, πρωτιά και 78 ματς αήττητη η Κ19 του “δικεφάλου του Βορρά”

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Νίκη, πρωτιά και 78 ματς αήττητη η Κ19 του “δικεφάλου του Βορρά”

Η ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ συνεχίζει να γράφει ιστορία καθώς με τη νίκη (1-0) επί του Ολυμπιακού για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Superleague, συμπλήρωσε 78 ματς αήττητη!

Οι ανδρικές ομάδες μπορεί να μην αγωνίστηκαν, καθώς το μεταξύ τους ντέρμπι αναβλήθηκε λόγω των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων, αλλά οι ομάδες Κ19 ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού έδωσαν το δικό τους ντέρμπι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Superleague, που σημαδεύτηκε με νίκη των “ασπρόμαυρων”.

Ο ΠΑΟΚ με μία κεφαλιά του Παναγιώτου στο 73ο λεπτό, νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό και έκανε το 6Χ6 παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας -5 νίκες σερί μετρούσαν και οι “ερυθρόλευκοι”-, ενώ ταυτόχρονα συμπλήρωσε 78 ματς αήττητος, που φυσικά αποτελεί ιστορικό ρεκόρ. Η τελευταία ήταν στις 10 Δεκεμβρίου 2017 από τον Παναθηναϊκό.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Τάχατος (77΄ Δαρέλας), Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Αβεντισιάν, Γιαξής (54΄ Κουτεντάκης), Γρόσδης, Τσοπούρογλου, Κωνσταντέλιας (77΄ Πιπιλιάρης), Πανίδης (64΄ Κιτσάκης), Γκορτεζιάνι.

Ολυμπιακός (Αντώνης Νικοπολίδης: Καραργύρης, Φρέρης, Ντόι, Χριστοφιλόπουλος (82΄ Σαπουντζής), Κατσογιάννης (78΄ Χαϊκάλης), Μαυρουδής, Κίτσος, Μπέλιτς, Σταμούλης, Λιάτσιος (82΄ Αρσενίδης), Τσέλιος (68΄ Κασέμι).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις