Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ντέρμπι τρίτης θέσης στην Τούμπα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ντέρμπι τρίτης θέσης στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (NovasportsPrime, 20:00) για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, με το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη να έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και θα κρίνει την τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός παίζουν το δικό τους «τελικό» για την κατάληψη της τρίτης θέσης. Το ευχάριστο για τους «ερυθρόλευκους» είναι πως έχουν το περιθώριο να παίξουν και για το «Χ», με τους «ασπρόμαυρους» να χρειάζονται μόνο τη νίκη, ωστόσο να έχουν στο πίσω μέρος τους μυαλού τους και τον άλλον τελικό, αυτόν του Κυπέλλου Ελλάδας, τον οποίο αν κερδίσουν θα εξασφαλίσουν το εισιτήριο για το Europa League.

Θα έχει και δεύτερη ευκαιρία, δηλαδή, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Αυτή του Ζοσέ Ανιγκό θα χρειαστεί να κάνει το καθήκον της στη Θεσσαλονίκη και να… περιμένει.

Δεδομένο είναι, πάντως, πως ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με ανεβασμένη ψυχολογία στην Τούμπα, έπειτα από τη «λευκή» ισοπαλία με την ΑΕΚ και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Στην αποστολή των Πειραιωτών θα είναι ο Πασχαλάκης, ο οποίος επέστρεψε σε χρόνο-ρεκόρ, αλλά και ο Μπα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ εκτός είναι ο τιμωρημένος Ραμόν.

Για τον ΠΑΟΚ επιστρέφουν Ίνγκασον, Αουγκούστο, Τάισον και Σάστρε, παραμένουν εκτός Ολιβέιρα και Νάρεϊ, ενώ στην αποστολή είναι μέσα ο Κούρτιτς έπειτα από έξι μήνες.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις