Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ολοταχώς προς αναβολή το ντέρμπι της Superleague

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ολοταχώς προς αναβολή το ντέρμπι της Superleague
Intime.gr

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ φαίνεται πως θα φέρουν αναβολή στο μεταξύ τους ντέρμπι για τη Superleague.

Σε διαφορετική ημερομηνία από την προκαθορισμένη φαίνεται πως θα γίνει το ΠΑΟΚΟλυμπιακός της 6ης αγωνιστικής της Superleague.

Η Λίγκα θα κάνει τη Δευτέρα (12.10.2020) γνωστό όλο το πρόγραμμα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, λαμβάνοντας υπόψιν και τις… ανάγκες του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της UEFA.

Το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για την 6η αγωνιστική της Superleague φαίνεται πως θα διεξαχθεί σε διαφορετική ημερομηνία από τα παιχνίδια εκείνης της αγωνιστικής. Οι ημερομηνίες των ευρωπαϊκών αγώνων των δυο ομάδων βάζουν “εμπόδιο” στο ντέρμπι της Τούμπας (θα γινόταν για τις 24 ή 25 Οκτωβρίου).

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ για την πρώτη αγωνιστική του Champions League την Τετάρτη (21/10), ενώ ακολουθεί (27/10) η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πόρτο. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στις 22 Οκτωβρίου την Ομόνοια και στις 29 του ίδιου μήνα ταξιδεύει στην Ισπανία για το ματς με την Γρανάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις