Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Τι ώρα είναι το παιχνίδι και ποιο κανάλι θα το δείξει

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Τι ώρα είναι το παιχνίδι και ποιο κανάλι θα το δείξει

Ο ΠΑΟΚ κι ο Ολυμπιακός συγκρούονται απόψε (21/4) στην Τούμπα, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τις δύο ομάδες να θέλουν να πάρουν ένα σκορ πρόκρισης στον μεγάλο τελικό, ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Το αποψινό ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός είναι το πρώτο από τα τέσσερα που θα γίνουν το προσεχές διάστημα ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός – Λαμία.

Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν βρεθεί 33 φορές στο Κύπελλο Ελλάδας, με τους πρωταθλητές να έχουν ένα μικρό προβάδισμα με 16 νίκες έναντι 11 των «ασπρόμαυρων» και 6 ματς να έχουν λήξει ισόπαλα. Σε ματς που έχουν γίνει στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ μετράει 7 νίκες έναντι 2 του Ολυμπιακού και μόλις ένα ματς να έχει λήξει ισόπαλο.

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός ορίστηκε να διευθύνει ο Ιταλός Ντανιέλε Κίφι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Νταβίντε Ιμπεριάλε, Αλέσιο Μπέρτι και 4ο τον κ. Μανούχο. Στο VAR θα είναι ο Ιταλός Μίκαελ Φάμπρι μαζί με τον κ. Πετρόπουλο.

Η σπουδαία αναμέτρηση στην Τούμπα θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί από το Cosmotesport 1.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις