Αθλητικά

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Χωρίς Χολέμπας και Μπρούμα στην Τούμπα οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς του Μπρούμα και Χοσέ Χολέμπας στο αυριανό (13/1) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την Superleague καθώς οι δύο παίκτες ταλαιπωρούνται από ίωση και δεν ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη, Επιστρέφουν οι Σα, Μπουχαλάκης και Ραφίνια.

Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αύριο (13/1) στην Τούμπα όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, αφού ο Χοσέ Χολέμπας πέμεινε στην Αθήνα, όπως και ο Μπρούμα, λόγω ίωσης.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Κάιπερς, Λοβέρα, Ανδρούτσος και Σουντανί, ενώ κανονικά ταξίδεψε ο Μπουχαλάκης, που απουσίαζε στα τελευταία ματς της ομάδας, όπως και οι Σα και Ραφίνια που επιστρέφουν μετά την απουσία τους στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα