Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Νέο ξεκίνημα για τον Δικέφαλο του Βορρά

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Νέο ξεκίνημα για τον Δικέφαλο του Βορρά

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω την απογοητευτική του πορεία στην Ευρώπη και κάνει restart στη σεζόν κόντρα στον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό (21:45, Novasports Prime) στην πρεμιέρα της Superleague και θέλει τη νίκη, προκειμένου να ξεκινήσει με το “δεξί” τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της το φετινό καλοκαίρι και θέλει χρόνο για να βρει χημεία, γεγονός που της στοίχισε τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να αντιστρέψουν, όμως, το κλίμα και να ξεκινήσουν με θετικό τρόπο το ταξίδι τους στη φετινή Superleague.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει δεδομένα για το παιχνίδι τους Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα, Βιεϊρίνια, Α. Ζίφκοβιτς, Ράφα Σοάρες, Ρικάρντο και Κούτσια.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα παραταχθεί χωρίς τους Μάρτενσον, Μαλή, Στεργιάκη, Μπελεβώνη και Μπακαδήμα.

Σε επίπεδο Superleague, ο ΠΑΟΚ κυριαρχεί στα μεταξύ τους παιχνίδια αφού έχει 16 νίκες, ενώ ο Παναιτωλικός έχει μόλις 2. Άλλα 2 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Ευαγγέλου, βοηθοί οι Απτόσογλου, Φωτόπουλος, τέταρτος ο Καραντώνης, ενώ στο VAR θα είναι ο Τσακαλίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις