Αθλητικά

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Χωρίς Μπάμπα και Τάισον οι «ασπρόμαυροι»

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό(12/11, 17:30) στο γήπεδο της Τούμπας, με τους «ασπρόμαυρους» για την 11η αγωνιστική της Super League, με τους «ασπρόμαυρους» να αντιμετωπίζουν το σύλλογο του Αγρινίου, δίχως τους Ραχμάν Μπάμπα και Τάισον.

Συγκεκριμένα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου(11/12) στη Νέα Μεσημβρία, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει στους τιμωρημένους Τάισον και Ραχμάν Μπάμπα.

Ο Γκανέζος μπακ υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση στον δεξί δικέφαλο, με τον ίδιο να ξεκινά θεραπείες και την κατάσταση του να αξιολογείται καθημερινά.\

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ

 Ζ. Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κετζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρε, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τόμας, Σαμάτα, Τζίμας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα