Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 5-0: Με «πεντάρα» στα ημιτελικά και πλέον ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 5-0: Με «πεντάρα» στα ημιτελικά και πλέον ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας
Φωτογραφία Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ έκανε… περίπατο και στο δεύτερο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και με δεύτερη νίκη, με σκορ 5-0, πήρε πανηγυρική πρόκριση για την 4άδα της διοργάνωσης.

Μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα, ο ΠΑΟΚ είχε ήδη εξασφαλίσει το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά στο Κύπελλο Ελλάδας και αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές, αλλά δεν δυσκολεύτηκε να… διαλύσει τον Πανσερραϊκό και στην Τούμπα.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πέτυχε δύο γκολ με Τζίμα και Ζίβκοβιτς πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης και στη συνέχεια πήγε στο… ρελαντί, αλλά κατάφερε τελικά στο φινάλε να δώσει διαστάσεις θριάμβου και στη δεύτερη νίκη του επί των Σερραίων.

Αντρέ Ρικάρντο, Μπράντον Τόμας και Γιάννης Κωνσταντέλιας βρήκαν δίχτυα μετά το 80′ και οδήγησαν τον ΠΑΟΚ σε μία επιβλητική νίκη με 5-0. Με συνολικό σκορ 8-0 έτσι, ο “Δικέφαλος του Βορρά” πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για μία θέση στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, όπου και είχε χάσει πέρυσι από την ΑΕΚ.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς- Σάστρε (46’ Μπάμπα) Σοάρες Νάσμπεργκ Μιχαηλίδης-Τσιγγάρας Σβαμπ (62’ Αντρέ Ρικάρντο)-Ζίβκοβιτς Κωνσταντέλιας Μάρκος Αντόνιο- Τζίμας (74’ Μπράντον).

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Κατσίκας-Ντανκερλούι Γκοτζαμανίδης Πεταυράκης Πηλέας-Μορέιρα Οικονόμου (61’ Στάικος)-Σοφιανός (77’ Γούλερι) Μούργος (61’ Ουάρντα) Μασκανάκης (61’ Τομάς)-Άλεξιτς (72’ Μπετανκόρ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις