Τρίτη, 21 Μαΐ
26oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός: Τα φώτα στους πάγκους

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός: Τα φώτα στους πάγκους

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (19:30, Novasports Prime) τον Πανσερραϊκό για τη 12η αγωνιστική της Super League, με τον Δικέφαλο του Βορρά να θέλει να επιστρέψει στη δράση με νίκη, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να… πικράνει έναν παλιό γνώριμο, αφού ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, επιστρέφει στην Τούμπα ως αντίπαλος της ομάδας που υπηρέτησε από διάφορα πόστα σχεδόν μια δεκαετία.

Για τους «ασπρόμαυρους» ακολουθεί το ταξίδι στη Φρανκφούρτη (30/11, 22:00) που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο του UEFA Europa Conference League και τα «λιοντάρια» ελπίζουν να εκμεταλλευτούν την όποια αδράνεια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στον τραυματία Μπάμπα (κάνει αγώνα δρόμου για Γερμανία), τους τιμωρήμενους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κεντζιόρα, καθώς και στους Νάσμπεργκ, Φελίπε Σοάρες, Μάρκος Αντόνιο.

Από την πλευρά του, ο Πανσερραϊκός θα αγωνιστεί χωρίς τους Ουεντραόγκο, Γκοτζαμανίδη, Γούλερι, Κολομπίνο, Χατζηστραβό, Στίνα, Χάγιεκ, Καρασαλίδη, Παπαβασιλείου, Τσομπανίδη και Ανάκογλου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις