Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Παράπονα για τη διαιτησία από Βιεϊρίνια – «Δεν βγαίνει μόνο του ένα παπούτσι»

ΠΑΟΚ: Παράπονα για τη διαιτησία από Βιεϊρίνια – «Δεν βγαίνει μόνο του ένα παπούτσι»
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στη ισοπαλία με την ΑΕΚ για τη 18η αγωνιστική της Superleague, με τους Θεσσαλονικείς να φωνάζουν σε δύο φάσεις για τις αποφάσεις του διαιτητή και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να εκφράζει τα παράπονά του και στις δηλώσεις μετά το ματς.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι επόπτης και διαιτητής του είπα διαφορετικά πράγματα για μία φάση, ενώ υπογράμμισε ότι δεν γίνεται να βγήκε μόνο του το παπούτσι του Ουάρντα, στην πτώση του μέσα στην περιοχή.

Οι δηλώσεις του Βιεϊρίνια

«Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλουμε, δεν είναι το δώρο που ήθελα. Νομίζω ότι ήταν το χειρότερο παιχνίδι που έχουμε κάνει το τελευταίο διάστημα. Υπήρχε ένταση και θέληση, κάναμε λάθη που μας στοιχίζουν, το παλέψαμε μέχρι το τέλος αλλά δεν βγήκε αυτό που θέλαμε και έχουμε ντέρμπι μπροστά μας στο Καραϊσκάκης»

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ:

«Δεν έχουμε συνηθίσει να είμαστε πίσω στο σκορ, αντιδράσαμε καλά αλλά πρέπει να προσέχουμε περισσότερο για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Βαθμολογία Superleague: Ολυμπιακός και Άρης «τρίβουν τα χέρια» τους μετά το «X» στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Τι πρέπει να κρατήσει ο ΠΑΟΚ:

«Η θέληση που βγάλε η ομάδα το πάθος. Δεν παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά θέλαμε να έχουμε τη νίκη και το αποτέλεσμα. Ένα παπούτσι δεν μπορεί να φύγει μόνο του και με το VAR που έχουμε έπρεπε να το τσεκάρουμε».

Τι συζήτησε με το διαιτητή: 

«Ο διαιτητής μου είπε ότι η φάση ελέγχθηκε από το VAR και δεν έχει τίποτα ενώ ο βοηθός ότι υπάρχει σπρώξιμο. Μάλλον πρέπει να τους πληρώσω έναν καφέ για το συζητήσουν». 

Αν επηρεάζει το αποτέλεσμα:

«Δεν πρέπει να επηρεάσει το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε αλλά πρέπει να ξεχάσουμε το αποτέλεσμα. Γιατί έχουμε άλλο παιχνίδι αλλά να μην ξεχνάμε ότι κάναμε λάθη και να τα διορθώσουμε».

Για την διαφορά με την κορυφή: 

«Παιχνίδι με παιχνίδι η διαφορά μεγαλώνει αλλά όσο υπάρχουν ελπίδες μαθηματικά να προσπαθήσουμε μέχρι τέλους»

Για τον Καγκάβα:

«Είναι ένας παίχτης που παίζει σε κορυφαίες ομάδες, είναι κορυφαίος θα μας βοηθήσει αν έρθει. Δεν μιλήσαμε, δεν ξέρω γιαπωνέζικα, αν έρθει θα έχουμε χρόνο»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις