Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς Ζίβκοβιτς και Ροντρίγκο η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά»

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς Ζίβκοβιτς και Ροντρίγκο η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά»
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα της Superleague και από αυτή απουσιάζουν οι Ροντρίγκο και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, εκτός από τους τραυματίες Ελ Καντουρί, Ίνγκασον και Ολιβέιρα.

Ο Βραζιλιάνος μπακ δεν ήταν ακόμη στο 100% και ο Λουτσέσκου τον άφησε εκτός, ενώ ο Σέρβος εξτρέμ παραμένει στην πατρίδα του λόγω κορονοϊού και δεν θα προλάβει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Και τώρα ώρα για δράση. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αρχίζουν ξανά για τον ΠΑΟΚ με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League Interwetten 2021-22 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας (Κυριακή 12.09, 19:00). Το αγωνιστικό τμήμα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και είναι έτοιμο για την πρώτη αναμέτρηση του πρωταθλήματος.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (11.09) στο γήπεδο της Τούμπας. Οι παίκτες δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο πάνω στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης, έδωσαν έμφαση στις στατικές φάσεις, ενώ στο φινάλε πραγματοποιήθηκε ελεύθερο δίτερμα.Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε τις θεραπείες που ακολουθεί, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον δούλεψε ατομικά στο γήπεδο και το γυμναστήριο. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και στον τραυματία Νέλσον Ολιβέιρα, αλλά και στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που βρίσκεται σε καραντίνα στη Σερβία βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Αναλυτικά οι 22 παίκτες που προεπέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός κι από τους οποίους θα καταρτιστεί η τελική 20άδα είναι οι εξής: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Ντόουγκλας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Καγκάβα, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μιτρίτσα, Μουργκ, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις