Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, έτοιμος για το ντέρμπι με τον Άρη

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, έτοιμος για το ντέρμπι με τον Άρη
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς προπονήθηκε χωρίς πρόβλημα την Παρασκευή(05/01), με τον Σέρβο εξτρέμ να θέτει εαυτόν στη διάθεση του Ρασβάν Λουτσέσκου για το ερχόμενο ντέρμπι του ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ με 4-0, στρέφει πλέον την προσοχή του στο ντέρμπι απέναντι στον Άρη, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Ρασβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του.

Στο στρατόπεδο των «ασπρόμαυρων» μάλιστα υπάρχουν αρκετά χαμόγελα, καθώς ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κατάφερε να προπονηθεί κανονικά, με αποτέλεσμα ο Σέρβος εξτρέμ να δείχνει στον προπονητή του, ότι μπορεί να τον υπολογίζει για το ντέρμι.

Μια εξέλιξη πολύ σημαντική για τον ΠΑΟΚ, αφού τη φετινή σεζόν ο Ζίβκοβιτς αποτελεί ένα από τους πιο κομβικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Το δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ

Το 2024 ξεκίνησε εντυπωσιακά με τέσσερα γκολ κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά οι υποχρεώσεις είναι συνεχείς. Επόμενη πρόκληση το παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, με την προετοιμασία να ξεκινάει το απόγευμα της Παρασκευής στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες δούλεψαν σε δύο γκρουπ.

Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΗ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση έπαιξαν παιχνίδια κατοχής και δίτερμα υψηλής έντασης. Οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Στέφανος Τζίμας προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει της μάχης με τον Άρη, ενώ οι Άλι Σαμάτα και Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ ενσωματώθηκαν στις αποστολές της Τανζανίας και της Νιγηρίας αντίστοιχα για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Το Σάββατο (06.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:45 στη Νέα Μεσημβρία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις