Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ραζβάν Λουτσέσκου: «Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης το φαβορί, αλλά θέλουμε την πρώτη θέση στον όμιλο του Conference League»

ΠΑΟΚ – Ραζβάν Λουτσέσκου: «Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης το φαβορί, αλλά θέλουμε την πρώτη θέση στον όμιλο του Conference League»
Eurokinissi

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε σε Μέσα της χώρας του για την προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ στη φετινή φάση των ομίλων του Conference League.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στη φάση των ομίλων του Conference League, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή του 7ου ομίλου της διοργάνωσης και έχει μπροστά του “τελικό” στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την πρωτιά που δίνει απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αναφέρεται σχετικά, σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Ρουμανίας.

Αρχικά, είο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την έως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ την τρέχουσα σεζόν: “Από το καλοκαίρι έως σήμερα, έχουμε δώσει 21 παιχνίδια και έχουμε ηττηθεί μόλις σε δύο. Το πρόσημο είναι σίγουρα θετικό. Τα έχουμε καταφέρει μέσα από την σκληρή ομαδική και ατομική δουλειά των παικτών και όλων των μελών της ομάδας. Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα, κάποιες μεταγραφές ήρθαν αργά, αλλά βρισκόμαστε εκεί που θέλουμε”.

Ερωτώμενος για την πορεία της ομάδας του στο ECL απάντησε: “Με τον ΠΑΟΚ φτάσαμε πριν δύο χρόνια στους “8” του Conference League. Θα μπορούσαμε να προκριθούμε και στα ημιτελικά βάσει της εικόνας μας στα δύο παιχνίδια με την Μαρσέιγ. Τώρα βρισκόμαστε στην πρώτη θέση του ομίλου μας και έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι. Η Άιντραχτ είναι το φαβορί. Μην ξεχνάμε ότι εκπροσωπεί το γερμανικό ποδόσφαιρο”.

Για να καταλήξει: “Εμείς θα πάμε να δώσουμε τη μάχη μας. Θα πάμε να κερδίσουμε και να τερματίσουμε στην πρώτη θέση, γιατί δίνει το πλεονέκτημα της απευθείας πρόκρισης στους “16” της διοργάνωσης”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις