Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: «Σενάριο» από Ρουμανία για τον Φλορινέλ Κομάν

ΠΑΟΚ: «Σενάριο» από Ρουμανία για τον Φλορινέλ Κομάν

Μπορεί οι ομάδες να μην μπορούν να δηλώσουν άλλους παίκτες στην ευρωπαϊκή τους λίστα, αλλά ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται να εξετάσει την περίπτωση του 25χρονου Ρουμάνου μεσοεπιθετικού, Φλορινέλ Κομάν.

Σύμφωνα με ρουμανικά δημοσιεύματα, ο Φλορινέλ Κομάν της Στεάουα Βουκουρεστίου απασχολεί τον ΠΑΟΚ. Ο 26χρονος εξτρέμ είχε έρθει αντιμέτωπος με τους Θεσσαλονικείς, στον πρώτο φιλικό αγώνα του “δικέφαλου του Βορρά” στη σεζόν, πετυχαίνοντας μάλιστα και γκολ.

Όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα από την πατρίδα του Ράζβαν Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν σκοπεύει να πληρώσει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του. Βέβαια τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν κάποιες συζητήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων για να δούμε αν υπάρχει πιθανότητα συμφωνίας για τον Κομάν».

Ο Φλορινέλ Κομάν “μετράει” τρία γκολ και έξι ασίστ στις πρώτες έξι αγωνιστικές της ρουμανικής λίγκας, ενώ έχει ένα γκολ και μία ασίστ στα προκριματικά του Conference League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις