Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Σημαντικές απουσίες στην αποστολή για το Βόλο

ΠΑΟΚ: Σημαντικές απουσίες στην αποστολή για το Βόλο
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Βόλο στην 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή με σημαντικές απουσίες.

Νέλσον Ολιβέιρα,Ίνγκι Ίνγκασον, Ζόαν Σάστρε, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον παραμένουν εκτός και ο ΠΑΟΚ δεν θα τους έχει στη διάθεσή του, για την αναμέτρηση με τους Βολιώτες.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Με μία μέρα καθυστέρηση ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ταξιδέψει για Βόλο για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoixima Super League 2022-23, που είναι κομβική για τη μάχη της τρίτης θέσης.

Η προπόνηση της Κυριακής (07.05) είχε να κάνει κατά κύριο λόγο με την τακτική προσέγγιση της μάχης κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έκανε θεραπεία, ενώ ατομικά στο γήπεδο δούλεψαν οι Ίνγκι Ίνγκασον, Ζόαν Σάστρε, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Τζίμας.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις