Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Με φόρα για το απόλυτο στους ομίλους του Conference League

ΠΑΟΚ – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Με φόρα για το απόλυτο στους ομίλους του Conference League

Η δράση στους ομίλους του Europa Conference League συνεχίζεται σήμερα (30/9) με τη διεξαγωγή της δεύτερης αγωνιστικής, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στη Σλόβαν Μπρατισλάβας (22:00) στην Τούμπα με μοναδικό στόχο το “δύο στα δύο” στη διοργάνωση.

Μετά το διπλό της πρεμιέρας κόντρα στη Λίνκολν, ο ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη του στη διοργάνωση, παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου χωρίς απώλεια βαθμών. 

Τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης και Σίντκλεϊ. Το δίδυμο στα χαφ θα συνθέσουν οι Εσίτι και Κούρτιτς, με τους Μίτριτσα και Αντρίγια Ζίβκοβιτς στα άκρα. Σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο και σέντερ φορ ο Σφιντέρσκι.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Λύρατζης, Τσαούσης, Γιαξής, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Άκπομ και Κούτσιας.

Εκτός έμειναν οι Βαρέλα και Μουργκ που έκαναν θεραπεία, αλλά και οι Ίνγκασον, Ελ Καντουρί, Κρέσπο και Ολιβέιρα που ακολούθησαν τα ατομικό πρόγραμμα.

Από την πλευρά τους, οι Σλοβάκοι θα παραταχθούν στην Τούμπα με στόχο να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό στην διοργάνωση.

Ο Πορτογάλος Ζοάο Πινιέιρο θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Τιάγκο Κόστα και Μπρούνο Άλβες Ζεσούς, ενώ 4ος θα είναι ο Γκουστάβο Φερνάντες Κορέια.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Κοπεγχάγη θα φιλοξενήσει την Λίνκολν Ρεντ Ιμπς από το Γιβραλτάρ, με τους Δανούς να είναι το απόλυτο φαβορί γι την νίκη και την διατήρηση του απόλυτου βαθμολογικής συγκομιδής.

Η πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο Conference League

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις