Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Σοκ με Νέλσον Ολιβέιρα – «Νυστέρι» και νοκ άουτ για 6 μήνες

ΠΑΟΚ: Σοκ με Νέλσον Ολιβέιρα – «Νυστέρι» και νοκ άουτ για 6 μήνες
ΦΩΤΟ Intime

Πολύ άσχημα είναι τα νέα για τον ΠΑΟΚ και τον Νέλσον Ολιβέιρα, που υπέστη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.

Ο τραυματισμός του Νέλσον Ολιβέιρα στη ρεβάνς με τη Μποέμιανς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League αποδείχτηκε τελικά πως τον οδηγεί στο χειρουργείο. Ο 30χρονος επιθετικός έχει υποστεί μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού και ο χρόνος της απουσίας του από την ενεργό δράση διπλασιάστηκε, αφού από τους 3 μήνες που προβλεπόταν αρχικά θα λείψει έξι!

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Νέλσον Ολιβέιρα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ – Μποέμιανς για το Europa Conference League. Η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού.
Οι πρόσθετες κλινικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πορτογάλος επιβεβαίωσαν το ιατρικό πόρισμα κι ο Ολιβέιρα θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στο γόνατό του.
Η επέμβαση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (19.08) στην Πορτογαλία από τον ορθοπεδικό Ζοζέ Κάρλος Νορόνια. Ο Ολιβέιρα θα παραμείνει στην πατρίδα του για το πρώτο στάδιο αποθεραπείας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για την υπόλοιπη πορεία της αποκατάστασης.
Η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις