Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Σταντάρ Λιέγης 1-0: Νίκη με υπογραφή Κούτσια

ΠΑΟΚ – Σταντάρ Λιέγης 1-0: Νίκη με υπογραφή Κούτσια

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με θετικό τρόπο την καλοκαιρινή προετοιμασία του στην Ολλανδία, επικρατώντας της Σταντάρ Λιέγης με 1-0 στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους.

Μετά τον τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου κάλεσε τον Γιώργο Κούτσια στην προετοιμασία και ο 18χρονος άσος δικαίωσε τον Ρουμάνο τεχνικό.

Ο Κούτσιας μπήκε στο τελευταίο φιλικό επί της Σταντάρ, έχοντας μόλις μία προπόνηση στα πόδια του και κατάφερε να βάλει την υπογραφή του στη νίκη του ΠΑΟΚ, αφού ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του αγώνα.

Ο 18χρονος άσος άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά κι έδειξε στον Ραζβάν Λουτσέσκου ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός παρέταξε τον ΠΑΟΚ με διάταξη 4-2-3-1. Ο Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, με τους Λύρατζη, Κάργα, Ίνγκασον και Βιεϊρίνια στην τετράδα της άμυνας. Αουγκούστο και Σβαμπ τα δύο χαφ, ενώ οι Α. Ζίβκοβιτς, Ντάντας, Κουαλιάτα η τριάδα μεσοεπιθετικά. Στην κορυφή βρέθηκε ο Κούτσιας.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα από τη Σταντάρ Λιέγης κι έδειξε ότι βαδίσει στον σωστό δρόμο ενόψει των αγώνων με τη Λέφσκι Σόφιας για τα προκριματικά του Conference League.

ΠΑΟΚ 1ου ημιχρόνου: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κάργας, Ίνγκασον, Λύρατζης, Αουγκούστο, Σβαμπ, Ντάντας, Κουαλιάτα, Α. Ζίβκοβιτς και Κούτσιας.

ΠΑΟΚ 2ου ημιχρόνου: Κοτάρσκι (Ζ. Ζίβκοβιτς), Μιχάι, Κουλιεράκης, Λύρατζης (Σάστρε), Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς (Φ. Σοάρες), Ντάντας (Τσαούσης), Κουαλιάτα (Κωνσταντέλιας) και Κούτσιας (Λάμπρου).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις